Over de mondhygiënist

Mondhygiënist Utrecht Zuid is opgericht door Şerife Düzgün. Ik ben in 2009 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht aan de opleiding Mondzorgkunde. Na mijn diploma te hebben behaald, ben ik begonnen op een tandartspraktijk om ervaring op te doen als mondhygiënist. Sinds 2009 heb ik bij verschillende tandheelkundige praktijken gewerkt. Als mondhygiënist hecht ik er veel waarde aan om op een rustige en open manier met u om te gaan.

Door ruime kennis, ervaring en deskundigheid kunnen wij goed omgaan met het behandelen van kinderen en zeer angstige patiënten. Dit doen wij door geduld te hebben, grenzen aan te geven en duidelijk te communiceren. Wij merken dat een patiënt met angst vaak goed te behandelen is. Patiënten met angst voor tandheelkundige behandelingen zijn daarom zeer welkom bij ons.

Het is belangrijk dat een patiënt zich op zijn gemak voelt en op maat gemaakte zorg krijgt, met als doel om samen een leven lang een gezonde mond te kunnen behouden.

Bij de mondhygiënist kunt u terecht zonder verwijzing van tandarts

Tip: Neem altijd uw verzekeringspasje mee!

Vergoeding

Onze praktijk heeft geen overeenkomsten met zorgverzekeraars. Dit zou kunnen betekenen dat sommige zorgverzekeraars de behandelingen niet vergoeden. Check u uw polis hierop goed na. Neem eventueel contact op met uw zorgverzekeraar.

Om in aanmerking te komen voor vergoeding zult u een aanvullende verzekering voor mondzorg moeten hebben afgesloten. Kinderen tot 18 jaar krijgen de mondzorg volledig vanuit de basisverzekering vergoed.

Het kan voorkomen dat een nota die u ingestuurd heeft naar uw verzekering niet wordt vergoed. Neemt u hierover contact op met uw zorgverzekeraar.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?