Mondhygiëne Utrecht

Mondhygiëne Utrecht? Mondzorg Utrecht Zuid is een mondhygiëne praktijk die gevestigd is in Utrecht. Wij kunnen u helpen met tandvleesbehandeling of voorbehouden mondzorg/behandeling. Bent u op zoek naar een nieuwe mondhygiënist? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij nemen nieuwe patienten aan. U heeft altijd vaste behandelaar. Ook hebben wij ruime openingstijden.

Bij Mondzorg Utrecht Zuid maken wij gebruik van moderne apparatuur. Onze gespecialiseerde mondhygiënisten hebben jaren ervaring op het gebied van mondhygiëne. Een belangrijk doel van ons is, het kiezen van kwaliteit boven kwantiteit. Wij willen dat onze klanten weer trots worden op hun gebit.

Wat houd mondhygiëne Utrecht in?

Een mondhygiënist houd zich bezig met het voorkomen en helpen van bijvoorbeeld tandvleesaandoeningen en tandbederf.

Er zijn veel mondhygiënisten die binnen een tandartspraktijk werken. Mondhygiënepraktijk Utrecht Zuid is een vrijgevestigde praktijk. Om naar de mondhygieniste te gaan heeft u geen verwijzing nodig van een tandarts. Mondhygiëniste is vrij toegangkelijk.

Als u hulp nodig heeft met tandvleesaandoeningen, mondverzorging en/of tandbederf kunt u contact opnemen. De gespecialiseerde mondhygiënisten van Utrecht zal u advies geven om u probleem te verhelpen.

Wat doet een mondhygiënist?

Een mondhygiënist richt zich op preventie en mondzorg, dat doen wij om gaatjes, tandvleesaandoeningen en tandbederf te voorkomen. Hieronder gaan wij u een aantal handelingen vertellen die een mondhygiënist allemaal mag uitvoeren.

Wij geven advies over hoe u uw gebit moet onderhouden. Een mondhygiënist voert voornamelijk gebitsreiniging uit door tandsteen, tandplak en aanslag te verwijderen. Ook mogen wij fluoride applicatie verrichten. Fluoride is een stof dat glazuur/tanden sterker maakt. De mondhygiënisten van Utrecht Zuid kunnen en mogen ook uw vullingen polijsten.

Bij het polijsten van vullingen wordt de vulling weer glad gepolijst en het dof van de vullingen worden weer glad gepolijst. Zo zijn er nog talloze handelingen die een mondhygiënist uit mag voeren. Heeft u nog meer vragen over een mondhygiënist dan kunt u ons altijd bellen.

Mondhygiëne Utrecht

Contact

Heeft u vragen over mondhygiëne Utrecht? Of heeft u een andere vraag? Dan kunt altijd met ons contact opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 06 38 38 70 30 of u kunt een mail met daarin uw vraag sturen naar info@mondzorgutrechtzuid.nl. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom bij onze praktijk. Adres: Kanaalweg 17 l, 3526 KL Utrecht. Wilt u op de hoogte blijven van onze praktijk? Zorg er dan voor dat u ons volgt op Facebook!