Mondzorg centrum Utrecht

Mondzorg centrum Utrecht is een moderne mondhygiënisten praktijk in het centrum van Utrecht. Het doel van Mondzorg Utrecht Zuid is om al onze klanten te begeleiden/helpen voor een gezond gebit en voor een mooie glimlach. Wij willen namelijk niet dat onze klanten zich in het dagelijks leven ongemakkelijk voelen door hun gebit. Bij Mondzorg centrum Utrecht zorgen wij ervoor dat de klant zich op zijn gemak voelt ook als de persoon een beetje angstig is. Ook doet mondzorg centrum Utrecht aan kwaliteit boven kwantiteit. Dat houd in dat wij liever wat langer met uw gebit bezig zijn, wij nemen dan ook de benodigde tijd voor een behandeling.

Tips voor goede mondhygiëne - Mondzorg centrum Utrecht

Hieronder gaat mondzorg centrum Utrecht u vijf tips geven die u kunt gebruiken voor een goede mondhygiëne en dit natuurlijk te behouden.

 

  1. 2x per dag 2 minuten uw tanden poetsen. Het consistent poetsen is de belangrijkste methode om een gezond gebit te krijgen en te behouden.
  2. Poets ook regelmatig uw tong poetsen of reinigen met tongreiniger. Dat raden wij u aan omdat er net als op de tanden en kiezen ook op de tong bacteriën blijven zitten na het eten. Een slecht gepoetste tong zorgt voor een slechte adem, dus als u dit wilt voorkomen moet u uw tong ook regelmatig poetsen.
  3. Poets met een fluoride tandpasta. Fluoride beschermt het glazuur, dit voorkomt ontstaan van gaatjes.
  4. Poets uw tanden met een elektrische tandenborstel. Een elektrische tandenborstel kan beter plaque verwijderen.
  5. Floss, stoker of rager 1x per dag tussen uw tanden en kiezen. Poetsen “alleen” is helaas niet voldoende, plaque tussen de tanden en kiezen kunt u niet verwijderen met de tandenborstel. Door het gebruik van deze hulpmiddelen reinigt u de tussen ruimtes ook.

Hopelijk gaan deze tips van mondzorg centrum Utrecht u helpen voor een betere mondhygiëne en voor een gezonde mond. Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen zodat wij u verder van dienst kunnen zijn!

 

Mondzorg centrum Utrecht

Contact

Heeft u vragen over mondzorg centrum Utrecht? Of heeft u een andere vraag? Dan kunt u ons altijd contacteren. U kunt ons telefonisch bereiken op 06 38 38 70 30 of u kunt een mail met daarin uw vraag sturen naar info@mondzorgutrechtzuid.nl. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom bij onze praktijk. Adres: Kanaalweg 17 l, 3526 KL Utrecht. Wilt u op de hoogte blijven van onze praktijk? Zorg er dan voor dat u ons volgt op Facebook!