Mondhygiënist Utrecht

Bent u nog op zoek naar een mondhygiënist Utrecht? Bij Mondzorg Utrecht Zuid bent u aan het juiste adres. Al sinds 2009 zijn wij gespecialiseerd in mondzorgkunde. Door onze jarenlange ervaring kunt u erop vertrouwen dat wij de beste partij voor u zijn. Wij streven altijd naar 100% klanttevredenheid, dit kunt u ook terug zien in onze Google reviews. Meld u vandaag nog aan via onze website, wilt u liever telefonisch inschrijven en/of heeft u nog een aantal vragen? Dan kunt u ons bereiken op 06 38 38 70 30.

Waarom een mondhygiënist Utrecht bezoeken?

Iedereen weet wel dat het aangeraden is om twee keer per dag uw tanden te poetsen. Daarnaast brengt u waarschijnlijk ook ieder half jaar een bezoek aan de tandarts voor een controle, maar steeds meer mensen kiezen ook voor een mondhygiënist Utrecht. Weet u van uzelf dat u een zwak gebit heeft en ieder jaar weer last heeft van gaatjes en tandvleesaandoeningen? Dan is het zeker aan te raden om een bezoek te brengen aan een mondhygiënist Utrecht. Als mondhygiënist Utrecht richten wij ons op preventie om zo gaatjes en tandvleesaandoeningen te voorkomen en te verhelpen. Voorkomen is dan ook beter dan genezen. 

Hieronder hebben wij een aantal redenen opgesomd, waarom het verstandig is een bezoek te brengen aan een mondhygiënist Utrecht:

  1. Als u last heeft van een slechte adem.
  2. Als u last heeft van gevoelig tandvlees wat vaak bloed na het tandenpoetsen.
  3. Als u last heeft van gevoelige tanden.
  4. Als u last heeft van gaatjes.
  5. Als u last heeft van gebitsslijtage.
  6. Als u last heeft van verkleurde tanden door roken, koffie en thee.
  7. Als u last heeft van een zwak gebit.

Angst voor de tandarts? Kies voor een mondhygiënist

Bent u bang voor de tandarts? Dan bent u niet de enige! Uit onderzoek is gebleken dat een kwart van alle Nederlanders, bang is voor de tandarts en dat zelfs 800.000 Nederlanders niet meer gaat. Vaak komt dat omdat gaatjes moeten worden gerestaureerd/gevuld.

Daarom is het verstandig om een mondhygiënist Utrecht in te schakelen. Een mondhygiënist kan advies geven om gaatjes te voorkomen door middel van goede mondhygiëne, waardoor u niet meer bang hoeft te zijn voor een bezoek aan de tandarts. Maak het uzelf makkelijker en meldt u vandaag nog aan bij Mondzorg Utrecht Zuid!

 

Welke mondverzorgingsproducten kunt u het beste gebruiken?

Er zijn tegenwoordig ontelbaar veel mondverzorgingsproducten, maar niet alle producten zijn zo belangrijk als dat u op de reclame altijd hoort. Hieronder gaan wij u naar de mening van onze mondhygiënist Utrecht de beste en belangrijkste mondverzorgingsproducten uitleggen. 

 

Het eerste product dat onze mondhygiënist Utrecht heeft gekozen is tandpasta. Alleen door  de reclames van tegenwoordig krijgen veel mensen veel te hoge verwachtingen van tandpasta. 9 van de 10 van die reclames bevat misleidende info het enige waar u echt op moet letten met het kiezen van een tandpasta is of er fluoride in zit. Fluoride wordt namelijk opgenomen door het tandglazuur en de fluoride zorgt er dan voor dat uw tanden bestendiger wordt tegen tandbederf. 

 

Het tweede product is flossdraad. Het flossen van uw tanden zorgt er namelijk voor dat het tandvlees vrij blijft van tandplak. Het is namelijk heel lastig om met een tandenborstel tussen uw tanden te komen, maar met flossdraad is dat een stuk gemakkelijker. Onze tip is om minimaal 1 keer per dag uw tanden te flossen na het poetsen van uw tanden.

 

Het derde product is mondwater. Bij het kopen van mondwater raden wij u ook weer aan om het mondwater met fluoride erin te kopen. Mondwater zorgt ervoor dat de slechte bacteriën in uw mond dood gaan. In mondwater zit menthol en eucalyptol dit zorgt ervoor dat een slechte adem verbergt wordt.

Mondhygiënist Utrecht

Contact

Heeft u vragen over mondhygiënist Utrecht? Of heeft u andere vragen? Dan kunt u ons altijd contacteren. U kunt ons bereiken op 06 38 38 70 30 of een mail sturen met uw vraag naar info@mondzorgutrechtzuid.nl. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom bij onze praktijk. Adres: Kanaalweg 17 l, 3526 KL Utrecht. Wilt u op de hoogte blijven van onze praktijk? Zorg er dan voor dat u ons volgt op Facebook!